Informacija dėl Pragma 3.2 eksporto į i.MAS

Gerbiami Pragma 3.2 vartotojai,


Atsižvelgdami į Jūsų pastebėjimus bei pageidavimus nuolat tobuliname programėlę Pragma 3.2 iMAS, kuri paruošia duomenis VMI.


Šiuo metu mūsų interneto puslapyje patalpinta 2016-11-08 versija Pragma 3.2 iMAS v1.0.30.0. Joje įtraukti visi iki šiol padaryti patobulinimai ir ištaisytos kelios klaidos.


Todėl prašome visus vartotojus atsinaujinti turimas Pragma 3.2 iMAS versijas parsisiunčiant jas iš mūsų internetinio puslapio www.proringas.lt.


Vis išgirstame kai kurių mūsų vartotojų nuogąstavimų, kad jie nedrįsta patys atnaujinti programėlė, nes bijo ką nors sugadinti ar prarasti svarbius duomenis. Norime patikinti, kad Jūs tikrai nieko nesugadinsite, nes jei nepavyks instaliuoti, tiek Pragma, tiek Jūsų duomenų bazės nebus paveiktos. Instaliavimo procesas susijęs tik su programėlės Pragma 3.2 iMAS atnaujinimu ir niekaip negali paveikti Pragmos, duomenų bazių ar kitų kompiuteryje instaliuotų programų.


O kad insliavimo procesas būtų dar lengvesnis, paruošėme Jums labai detalią instrukciją, kurią rasite čia.


Ši instrukcija paruošta naudojant iliustracijas iš kompiuterio su Windows 10 operacine sistema. Kitose operacinėse sistemose dalis paveikslėlių gali atrodyti kiek kitaip, bet esmė bus tokia pati.


Tikimės, kad sėkmingai išbandysite savarankiško programėlės atnaujinimo galimybę ir sutaupysite savo pinigus bei mūsų laiką, kurį visą turime skirti kuo skubiau atnaujinti Pragmas tiems klientams, kuriems dar iki šiol to padaryti nesuspėjome dėl nežmoniškai didelio darbo krūvio.


Na, o kam visgi nepavyks to padaryti savarankiškai, būsime pasirengę ir toliau padėti. Tik prašome nepykti, kai dėl tos paslaugos gausite sąskaitą...