Pragma 4.0 duomenų analitika su Microsoft Power BI

Plečiame Pragma 4.0 duomenų analitikos galimybes panaudojant Microsoft Power BI.  Sukūrėme tematinius raportus (ataskaitas) apie pardavimus, pirkimus, atsargas ir skolas.  Klientų pageidavimu, kuriame specialius raportus, susijusius su gamybos, sandėlio operacijomis ir kita.

Šių analitinių raportų privalumas yra grafinis vaizdas bei didelis duomenų atrinkimo bei apdorojimo greitis.  Kaip ir RS ataskaitų atveju, vartotojui nėra reikalinga Pragma 4.0 licencija tam, kad būtų galima analizuoti duomenis.

Naudojant nemokamą Microsoft Power BI Desktop versiją duomenis galima analizuoti vartotojo kompiuteryje (ar serveryje), o įsigijus mokamą licenciją, raportus galima talpinti debesyje, iš kur jie prieinami (tik registruotiems vartotojams) iš bet kurio kompiuterio, planšetės ar mobilaus telefono turinčio prieigą prie interneto.

Jei norėtumėte plačiau sužinoti apie duomenų analitikos galimybes, prašome informuoti mus el. paštu uzsakymai@proringas.lt arba telefonu 8 37 310301.  Galėsime padaryti pristatymą tiek pas mus, tiek pas Jus įmonėje.